Politica de confidentialitate

1. Scopul politicii de confidentialitate Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra in urma informatiilor ce ni le trimiteti prin formularul de contact. Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care MA'COFFEE colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal. Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@macoffee.ro


2. Ce date sunt colectate ? 2.1 Date furnizate in mod direct catre MA'COFFEE Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

  • date de contact, respectiv orice informatii care permit MA'COFFEE sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.)

2.2. Datele cu caracter personal ale minorilor MA'COFFEE nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil.


3. Newslettere si email-uri Daca ne furnizati adresa dumneavoastra de e-mail (fie ca parte a inregistrarii pe site-ul nostru general sau pentru un buletin de stiri sau de comunicare specifice), datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. Putem folosi, de asemenea, adresa dumneavoastra de email pentru a va trimite comunicari tranzactionale sau administrative (de exemplu, e-mail de confirmare atunci cand achizitionati un produs on-line sau atunci cand va inscrieti pentru sau va dezabonati de la o inregistrare sau activitate specifica).


4. Cui dezvaluie MA'COFFEE datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce? MA'COFFEE nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal.


5. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal MA'COFFEE ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public.


6. Cum ne puteti contacta? Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la office@macoffee.ro Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.